Sponsor met je Amstel Gold Race het MosaKids Kinderziekenhuis

13 april 2024: Wist je dat op de dag van de Amstel Gold Race, het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ zijn eerste verjaardag viert?

Vind jij ook dat ieder kind een gezonde toekomst verdient? Maak dan van je Amstel Gold rit een sponsortocht,

Op 13 april 2024 bestaat het MosaKids Kinderziekenhuis 1 jaar. 

In het MosaKids Kinderziekenhuis worden jaarlijks meer de 5000 kinderen behandeld, dat zijn 9 voetbalteams per week! Of 12 Tour de France fietsploegen per week!

Voor een aantal ernstige ziektes bestaan (nog) onvoldoende behandelingsmethoden. Helaas scoort Limburg landelijk gezien slecht qua gezondheid. Daarom doen ze in het MosaKids Kinderziekenhuis belangrijk onderzoek naar vroegtijdige diagnose en nieuwe behandelingen.

Daarnaast maken ze een verblijf voor de kinderen in het ziekenhuis graag zo aangenaam mogelijk door te zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

Onderzoek is kostbaar, en ook voor een aangenaam verblijf is geld nodig.

Laat je sponsoren: Fiets door het Limburgse Heuvelland voor het MosaKids Kinderziekenhuis

Ook jij kunt helpen. Fiets mee door het prachtige Limburgse landschap en maak hier je actiepagina aan. Deel je actiepagina met vrienden, familie en collega's via Whatsapp, e-mail, LinkedIn, Facebook etc.. Het gaat je ongetwijfeld lukken een mooi bedrag op te halen. Vrienden en familie waarderen het als jij je sportief inzet voor dit goede doel en zullen je zeker steunen!

Kom nu in actie. Door Limburg, voor Limburg.

Maak je eigen actiepagina aan door hierboven te klikken op start actie.

 

 

Op 13 april 2023 werd in het Maastricht UMC+ het MosaKids Kinderziekenhuis gelanceerd. 

Het MosaKids Kinderziekenhuis is een academische wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs samengaan. Waar kinderen écht centraal staan en de allerbeste zorg voorop staat. De overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen en onderzoek. Toch zijn aanvullende middelen hard nodig. U kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door een eigen actie te starten.

Meer weten over het MosaKids Kinderziekenhuis? Kijk dan hier.

Meer weten over de onderzoeken aan het MosaKids Kinderziekenhuis en hoe u het MosaKids Kinderziekenhuis nog meer kunt steunen? Kijk dan hier

Fiets mee op 13 april 2023

De toerversie van de Amstel Gold Race wordt op 13 april 2024 gereden.
 
De afstanden zijn:
- 65 km
- 100 km
- 125 km
- 150 km
- 200 km
- 240 km
 
Je kunt als bedrijf deelnemen of individueel.
 

Meer informatie en inschrijven? Klik hier: Amstel Gold Race

Kinder onderzoekfonds Limburg is een aan het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ gelieerde, fondsenwervende organisatie die gelden bij elkaar brengt om kinderonderzoek te bekostigen. Alle gelden worden in het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ besteed aan kinderonderzoek. Door kinderonderzoek kunnen complicaties eerder worden opgespoord en zijn kwetsbare kinderen eerder en beter te behandelen.