Waarom maken wij kunst voor Kinder onderzoekfonds Limburg?

Basisschool de Kameleon

( Kunstwerk aanleveren | Lid van team: Basisschool de Kameleon )

Qr
van totaal € 1 (0%)

Waarom maken wij kunst voor Kinder onderzoekfonds Limburg?

Omdat het niet vanzelfsprekend is dat ieder kind gezond geboren wordt. En op deze manier proberen we aandacht te vragen voor kinderen met een slechte start door vroeggeboorte en/of zuurstofgebrek waardoor zij meer risico lopen op hersenschade of longproblemen, vaak met verstrekkende gevolgen. Een goede behandeling kan deze problemen bij kwetsbare kinderen terugdringen. Door aan deze actie mee te doen hopen wij mensen bewust te maken en hopen dat zij voor dit goede doel willen doneren zodat onderzoek naar betere behandelingen kan worden gecontinueerd. 

Op onze open dag op zondag 22 maart zal er in de aula o.a. een collectebus staan om geld te doneren voor Kinder onderzoekfonds Limburg. 

16-3-2020

Helaas zijn de scholen gesloten vanwege de Coronavirus en gaat onze open dag niet door.                                     Hoe wij verder dit project gaan oppakken kunnen wij nu nog niet voorzien.                                                                   Zo gauw wij als school weer open gaan pakken wij het project zeker weer op. Ideeën voor het kunstwerk zijn er al, het wachten is nu om het te kunnen en mogen uitvoeren.

We houden u op de hoogte.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.