Wie jarig is doneert

Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen

Ben jij binnenkort jarig en geef je een feestje?

Wat voelt er beter dan je verjaardagsgeluk te delen? Door feest te vieren met familie, vrienden, buren en kennissen.

Je kunt je verjaardagsgeluk nog meer delen door te doneren aan kinderonderzoek. Want gezond oud worden is niet voor ieder kind gewoon.

Wie jarig is doneert: doneer aan Kinder Onderzoekfonds Limburg. Je donatie wordt besteed aan medisch kinderonderzoek aan het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+. Want ieder kind verdient een gezonde toekomst! 

Hoe kun je doneren?

Dit kan op veel verschillende manieren, hieronder een aantal voorbeelden:

- Vertel je gasten aan dat je dit jaar een bijdrage aan de gezonde toekomst wilt: een geldbedrag voor kinder onderzoek. Je kunt de opbrengst overboeken door op de 'doneer nu' link op deze pagina te klikken.

- Je kunt hieronder ook een eigen actiepagina aanmaken en deze delen met je vrienden, familie, kennissen met de vraag ook in actie te komen en te doneren

- Misschien geef je wel een groot feest, je kunt dan kaartjes verkopen en de opbrengst (deels) doneren

- Of koppel aan het verjaardagsfeestje van je kind een leuke actie door ze bijvoorbeeld kleurplaten te laten maken en deze te laten verkopen. De opbrengst herivan kan gedoneerd worden. Voor kinderen door kinderen.

 

Je hebt zelf vast ook leuke ideeen. Doneer jij ook? Fijne verjaardag!

 

Voor meer informatie over het fonds en de onderzoeken:

www.kinderonderzoekfondslimburg.nl

 

 

 

23/05/2023
15:28

Anoniem

Bekijk alle

Kinder onderzoekfonds Limburg is een aan het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ gelieerde, fondsenwervende organisatie die gelden bij elkaar brengt om kinderonderzoek te bekostigen. Alle gelden worden in het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ besteed aan kinderonderzoek. Door kinderonderzoek kunnen complicaties eerder worden opgespoord en zijn kwetsbare kinderen eerder en beter te behandelen.