Virtuele wensfontein

Wat is jouw wens? 

Doneer nu een virtueel muntje in onze wensfontein. Schrijf er je wens bij. En hopelijk komt hij uit.

In stilte / anoniem wensen mag natuurlijk ook!

 

Een gezonde toekomst voor ieder kind, dat is de wens van veel ouders en kinderen.

De opbrengst uit deze virtuele wensfontein wordt gebruikt voor onderzoek aan het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+.

Ieder jaar worden er meer dan 5000 kinderen uit heel Limburg in het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ behandeld. Dat zijn 9 voetbalteams per week!

Voor een aantal ernstige ziektes bestaan (nog) onvoldoende behandelingsmethoden. Daarom wordt in het MosaKids Kinderziekenhuis belangrijk onderzoek gedaan naar vroegtijdige diagnose en nieuwe behandelingen. Ook u kunt hieraan bijdragen. Met uw donatie steunt u deze onderzoeken. Want ieder kind verdient een gezonde toekomst!

 

Wensfontein Intratuin Maastricht

Een echt muntje in een echte fontein gooien is natuurlijk nog specialer. Dat kan bij de kerstshow van de Intratuin Maastricht. Deze muntjes worden gedoneerd aan het MosaKids Kinderziekenhuis.

 

04/12/2023
16:23

Joëlle

Bekijk alle

Kinder onderzoekfonds Limburg is een aan het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ gelieerde, fondsenwervende organisatie die gelden bij elkaar brengt om kinderonderzoek te bekostigen. Alle gelden worden in het MosaKids Kinderziekenhuis van het Maastricht UMC+ besteed aan kinderonderzoek. Door kinderonderzoek kunnen complicaties eerder worden opgespoord en zijn kwetsbare kinderen eerder en beter te behandelen.